Afvoer ontstoppen door Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - AFVOER ONTSTOPPEN

WC, BADKAMER, WASMACHINE OF KEUKEN AFVOER ONTSTOPPEN


Uw afvoer laten ontstoppen

Heeft u zelf alle mogelijkheden om uw afvoer te ontstoppen al geprobeerd en deze hebben helaas geen effect gehad, dan kan u contact opnemen met een professioneel bedrijf als Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn om uw verstopte afvoer te laten ontstoppen.
Met professionele apparatuur kunnen wij snel ieder probleem met afvoer achterhalen en u altijd een gepaste oplossing bieden om uw afvoer te ontstoppen.

Verstopte afvoer van badkamer, wasmachine, keuken of toilet

Een afvoer van toilet, douche of keuken kan door diverse oorzaken verstopt raken. Denk hierbij aan etensresten, vetresten en zeepresten die aan de afvoerbuis blijven plakken, waardoor de afvoer verstopt kan raken. Maar ook een overmatig gebruik van teveel wc-papier in uw toilet of een stortbak van de wc die niet helemaal volloopt kunnen voor verstoppingen zorgen.
Ook een verouderd leidingenstelsel kan voor overlast zorgen, omdat deze niet meer berekend is op een toegenomen afvalwater stroom, waardoor het afvalwater niet goed meer kan weglopen.

Geen probleem, want Minnee Rioolontstoppinge uit Alphen aan den Rijn heeft voor ieder probleem met uw afvoer altijd een passende oplossing.

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via 0172 653 123.

Zelf uw afvoer ontstoppen

Soms bied een ouderwetse gootsteen ontstopper (ploemper) uitkomst bij het ontstoppen van een afvoer. Deze plaatst u op de te ontstoppen afvoer en door hem op en neer te bewegen komt het vuil door de zuigende werking van de ontstopper los.

Indien dit niet werkt dan kunt u altijd nog kiezen voor de onderstaande mogelijkheden om een verstopte afvoer zelf te ontstoppen:

  • Een handje soda oplossen in 3 liter kokend water en dit in de afvoer gieten.
  • Een handje soda en wat azijn rechtstreeks in de afvoer doen, deze afsluiten en na enkele minuten doorspoelen met heet water.
  • Koffiedik maakt vet weer vloeibaar en is hierdoor een uitstekende ontstopper!
  • Vloeibare chemische ontstopper * uit uw supermarkt.
  • Met een ontstoppingsveer kunt u hardnekkiger vuil verwijderen. Deze zijn in iedere ijzerhandel te verkrijgen.
* Lees voor het gebruik van ontstoppingsmiddel eerst goed de bijsluiter of het etiket en gebruik het middel alleen als duidelijk wordt aangegeven dat het geschikt is voor het ontstoppen van uw afvoer. Ontstoppingsmiddelen kunnen agressief zijn en reageren niet op alle materialen even goed.

LET OP! Het is niet verstandig om gootsteenontstopper gebaseerd op loog en gootsteenontstopper gebaseerd op zwavelzuur door elkaar te gebruiken. Niet alleen heffen de stoffen elkaars werking op waardoor er dus geen effect zal optreden, maar zuren en basen reageren zeer heftig op elkaar, waardoor kokende (bijtende) vloeistof uit de afvoer kan spatten.

Vragen of direct een afspraak maken?

Wilt u uw afvoer direct laten ontstoppen door Minnee Rioolontstopping? Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 0172 653 123.

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn:
Duidelijk, snel en adequaat... met 1 telefoontje paraat!

ONTSTOPPEN & REINIGEN

 
Afvoer ontstoppen door Minnee Rioolontstopping, Alphen aan den Rijn
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan uw riool of afvoer online in de regio Alphen aan den Rijn.


Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn biedt u 1 vast laag tarief voor het ontstoppen van uw riool, afvoer, gootsteen of wc in de regio Alphen aan den Rijn.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie