Kruipruimte leeg zuigen? Minnee Rioolontstopping, Alphen aan den Rijn. BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - KRUIPRUIMTES

KRUIPRUIMTES LEEGZUIGEN


Vochtproblemen, vochtwering & vochtbestrijding

Voor problemen met vocht bestaat altijd een geschikte oplossing! Een belangrijk gedeelte van de bestaande woningen heeft last van vochtproblemen. Hoewel een structureel vochtprobleem hoofdzakelijk voorkomt bij oudere woningen, zijn nieuwe woningen er niet immuun voor.

Kruipruimte leegzuigen Zuigwagen on kruipruimtes leeg te zuigen Vocht problemen in de kruipruimte

Vochtbestrijding in de kruipruimte

Er zijn diverse manieren waarop uw kruipruimte kan vollopen met water. Een lekke dakgoot waaruit water tegen de muur loopt, een lek in een buitenleiding die voor vochtige muren of zelfs water in de kelder of kruipruimte zorgt.
Meerdere dagen hevige regenval, waardoor de rioleringen overbelast zijn, waardoor het water uit de riolering terug begint te lopen, uw kelder en/of kruipruimte in met als gevolg een ondergelopen kelder en/of kruipruimte!


De problemen in kruipruimtes detecteren

De problemen zijn duidelijk, wateroverlast en een ondergelopen kelder en/of kruipruimte, maar hoe kan dat voorkomen worden? Allereerst moet de oorzaak achterhaald worden en afhankelijk van de oorzaak kunnen er door Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn worden oplossingen bedacht en aan u voorgelegd.
Als de wateroverlast ontstaan is door korte heftige regen, waarbij de piekcapaciteit van de riolering overschreden wordt kan een terugloop klep in de riolering geplaatst worden. Deze klep zorgt ervoor dat het water slechts 1 kant op kan stromen en dat het water dus niet terug de kelder en/of kruipruimte in kan. Daarbij kan de plaatsing van een extra pomp met een hoog buizenstelsel (om een waterslot te creëren) gebruikt worden om het teveel aan water uit de kelder weg te pompen en in het riool te houden.

Wateroverlast in kelders en/of kruipruimtes brengen waterschade toe aan de fundering van uw woning of pand en bovendien is het risico op schimmel ook groot.

Wateroverlast oplossen

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn kan de riolering herstellen en de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u na de wateroverlast geen last zal krijgen van rioolvliegen.

Vragen of direct een afspraak maken?

Wilt u wateroverlast in uw kruipruimte direct laten oplossen door Minnee Rioolontstopping? Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 0172 653 123.

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn:
Duidelijk, snel en adequaat... met 1 telefoontje paraat!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN

 
Kruipruimtes leegzuigen in de regio Alphen aan den Rijn.
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan  uw riool of afvoer online.


1 vast laag tarief voor het ontstoppen van uw riool, afvoer, gootsteen of wc! Kijk snel verder voor meer informatie.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie