Olieafscheiders plaatsen, legen en reinigen door Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn. BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - OLIEAFSCHEIDERS

OLIEAFSCHEIDER LEGEN EN REINIGEN


Olie is een ongewenste stof in het afvalwater. In besluiten en vergunningen worden daarom voorschriften gesteld aan oliehoudend afvalwater om de lozing van olie in het riool en het oppervlakte water te beperken. Dit kan betekenen dat een olieafscheider geplaatst moet worden.
Olieafscheiders worden meestal gebruikt in garages, pompstations en wasstraten, omdat hier afvalwater met olie en slib vrijkomt door reparatie werkzaamheden en het wassen van auto's.
Ook tijdens het tanken gebeurt het vaak dat olie of benzine op de grond terecht komt. Om ervoor te zorgen dat het vrijgekomen afvalwater niet direct in het riool terecht komt wordt hier gebruik gemaakt van een olieafscheider of slibvangput.

Olieafscheiders legen

Elk bedrijf waar oliehoudend afvalwater en/of slib vrijkomt is wettelijk verplicht om de olieafscheider of slibvangput periodiek te laten legen.
Minnee Rioolontstopping kan dit zowel periodiek door middel van een onderhoudscontact voor u uitvoeren, maar als u uw olieafscheider of slibvangput eenmalig wilt laten legen is dit ook geen enkel probleem. Bedrijven met een onderhoudscontact hebben echter wel altijd voorrang als er problemen zijn aan de olieafscheider die opgelost moeten worden.

Wet- en regelgeving rond olieafscheiders

De olieafscheider mag alleen geplaatst en gebruikt worden conform de voorschriften die vermeld zijn in de norm NEN 7089.
Daarnaast mag uw olieput alleen geleegd worden door een gecertificeerd bedrijf. Wij hebben alle benodigde vergunningen die nodig zijn om uw olieafscheider op een vakkundige manier te kunnen legen, plaatsen en reinigen. Wij zorgen er tevens voor dat de inhoud van de geleegde olieafscheider op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt.

Onderhoud aan de olieafscheider

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw olieafscheider en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.
Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw olieafscheider? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons, wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Gratis advies over olieafscheiders

Wilt u gratis advies of een inspectie van uw olieafscheider / slibvangput, omdat u verwacht dat deze te klein of te oud is? Of functioneert deze niet goed meer? Wij berekenen ook de eventuele nieuwe olieafscheider naar de juiste inhoud en doorstroomsnelheid en vernieuwen na vooraf gemaakte afspraken tot volle tevredenheid en geheel volgens de geldende NEN normering.

Vragen of direct een afspraak maken?

Wilt u een olieafscheider door Minnee Rioolontstopping laten legen, reinigen of plaatsen? Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 0172 653 123.

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn:
Duidelijk, snel en adequaat... met 1 telefoontje paraat!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN

 
Olieafscheider legen en reinigen door Minnee Rioolontstopping
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan  uw riool of afvoer online.


1 vast laag tarief voor het ontstoppen van uw riool, afvoer, gootsteen of wc! Kijk snel verder voor meer informatie.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie