Reinigen van riool en afvoer door Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - REINIGEN

REINIGEN VAN RIOOL EN AFVOER


Periodiek onderhoud van uw riool

Periodiek onderhoud aan uw rioleringsstelsel voorkomt onaangename verrassingen zoals verstoppingen, storingen en hierdoor extra uitgaven. Daarom adviseert Minnee Rioolontstopping ten sterkste om het rioleringsstelsel periodiek te laten reinigen en te laten controleren.
Aanslag van kalk, vet, zeep en urinesteen gaan op den duur voor vervelende situaties zorgen. Dat geldt vooral in veel gebruikte rioleringsstelsels in appartementencomplexen, horeca en voedselbereidende bereidende bedrijven. Maar ook zeker bij woonhuizen van woningcorporaties of particulieren. Rioolleidingen met een diameter tot Ø200 reinigt Minnee Rioolontstopping vakkundig met hoogdrukmachines en freesinstallaties.

Standleidingen in appartementsgebouwen en andere hoogbouw dienen periodiek gereinigd te worden en preventieve controle van het complete rioleringssysteem is een absolute noodzaak.
Ook dakgoten gelden als belangrijke schakel in uw rioleringsstelsel. Enorme hoeveelheden regenwater dienen immers op een adequate wijze afgevoerd te worden, zodat uw dakgoot niet verstopt raakt. Dus ook voor dakgoten geldt dat preventief onderhoud noodzakelijk is.
Vetafscheiders en slibvangputten vereisen onderhoud van de specialisten van Minnee Rioolontstopping in de regio Alphen aan den Rijn, lees er hier alles over. Meestal worden deze activiteiten contractueel overeengekomen, zodoende kan Minnee Rioolontstopping haar scherpste tarieven hanteren zonder in te boeten op de hoge kwaliteitsnorm die wij u bieden.

Minnee Rioolontstopping, verleent haar diensten aan vele tevreden particulieren en instituten in en rond Alphen aan den Rijn zoals;

• Vereniging van Eigenaars
• Woningcorporaties
• Gemeenten
• Bancaire instellingen
• Overheidsinstellingen
• Zorginstellingen
• Horecabedrijven

Wilt u alles weten van de service die Minnee Rioolontstopping u graag biedt, bel ons op 0172 653 123voor een vrijblijvende afspraak.

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn:
Duidelijk, snel en adequaat... met 1 telefoontje paraat!


ONTSTOPPEN & REINIGEN

 
Riool reinigen en afvoer reinigen door Minnee Rioolontstopping in de regio Alphen aan den Rijn
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan  uw riool of afvoer online.


1 vast laag tarief voor het ontstoppen van uw riool, afvoer, gootsteen of wc! Kijk snel verder voor meer informatie.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie