Tarief en aanbieding van Minnee Rioolontstopping in de regio Alphen aan den Rijn. BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - AANBIEDING - 1 VAST TARIEF

1 VASTE TARIEF VOOR RIOOL, WC OF AFVOER ONTSTOPPEN


Uw riool, wc of afvoer ontstoppen voor een scherp tarief.

Voor onze ontstoppingsdiensten hanteren wij een tarief van €112,50 (excl. BTW). Dit tarief geldt op werkdagen van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. Op werkdagen tussen 17:00 en 22:00 uur hanteren wij een toeslag van 50%. Op doordeweekse dagen na 22:00 uur, maar op ook weekenddagen en feestdagen, hanteren wij een toeslag van 100%. Hierbij geldt, indien uw afspraak onder meer toeslagregels valt, dan is het hoogste tarief van toepassing.

Dit tarief is:
• Inclusief voorrijkosten
• Inclusief 30 minuten arbeid
• Toepasbaar in Zuid-Holland en Utrecht

De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Mochten wij meer tijd nodig hebben voor onze werkzaamheden, komt hier €47,50 exclusief BTW per half uur bij. Bij constateringen zoals rioolbreuken of overige mankementen wordt u op de hoogte gehouden van de eventuele (extra) kosten en/of mogelijkheden voor het inzetten van bijvoorbeeld riool-camera’s of rookmachines.


Betalen na een bezoek van Minee Rioolontstopping

UVoor uw veiligheid en die van onze monteurs kunt u bij ons contactloos betalen via een QR-code*. U scant de QR-code eenvoudig met uw bankierenapp op uw smartphone. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.ideal.nl/consumenten/ideal-qr-code/ Heeft u niet de mogelijkheid om via een QR-code te betalen?

U kunt in dat geval ook contant bij onze monteurs afrekenen. Houdt u er rekening mee dat onze monteurs geen wisselgeld hebben. Is contant betalen niet mogelijk, dan krijgt u achteraf de factuur van ons per e-mail.*Indien u niet via de QR-code betaalt, wordt €4,50 administratiekosten (excl. BTW) in rekening gebracht.

ALGEMENE INFORMATIE

 
Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan  uw riool of afvoer online.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie