Vetputten, vetafscheiders en vettonnen legen bij horecabedrijven? Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - HORECABEDRIJVEN

HORECABEDRIJVEN -VETPUT EN VETTON


Bescherming van het riool

Een vetafscheider is de oplossing om verstopping en aantasting van de riolering te voorkomen. Maar wanneer bent u verplicht een vetafscheider installeren en aan welke eisen moet deze afscheider voldoen? Het lozen van plantaardige of dierlijke oliën of vetten is vanuit het oogpunt van de doelmatige werking van het openbaar riool ongewenst, omdat gestold vet zich in het riool kan afzetten. Dat vermindert de afvoercapaciteit van het riool en kan zelfs tot een verstopping leiden. Bovendien kunnen vetzuren het riool aantasten, waardoor de levensduur hiervan aanzienlijk wordt verkort. Met het plaatsen van een goed gedimensioneerde en goed onderhouden combinatie van vetafscheider met slibvangput kunnen deze problemen worden voorkomen.

Horeca vetafscheiders / vetputten en vettonnen

Vettonnen, vetafscheiders en slibvangputten worden onder andere veelvuldig gebruikt, en zijn verplicht in bedrijven met keukens voor bedrijfsmatige bereiding van warme spijzen zoals hotels, restaurants, bedrijfskantines, ziekenhuizen en dergelijke.

Horeca vetafscheider / vetput en vettonnen legen

Als u een vetput of vetton gebruikt rust op u de verplichting om uw vetafscheider te gebruiken en periodiek te (laten) legen. Vaak is dit geregeld in de milieuvergunning. Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn zorgt voor een goede leging van de vetafscheider / vetput of vetton en tevens zorgen wij ervoor dat de daarbij behorende leidingen professioneel worden gereinigd. Een overvolle vetafscheider en/of verstopte aan- en afvoerleiding veroorzaakt water- en stankoverlast en is niet wenselijk en komt altijd ongelegen. Minnee Rioolontstopping maakt gebruik van diverse hogedrukwagens en vacuumzuigauto's om uw vetput / vetafscheider professioneel te legen en de vetput / vetafscheider en het leidingstelsel te reinigen, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd.

Onderhoud vetput - vetafscheider

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw vetafscheider / vetput en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren door Minnee Rioolontstopping, voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.
Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw vetput / vetafscheider of slibvanger? Neemt u dan gerust even contact op met ons. Wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Gratis advies en inspectie van uw vetput / vetafscheider

Wilt u een gratis advies en inspectie van uw vetafscheider/vetput, omdat u verwacht dat die te klein of te oud is? Of functioneert deze niet goed meer? Wij berekenen ook de eventuele nieuwe vetafscheider naar de juiste inhoud en doorstroomsnelheid en vernieuwen na vooraf gemaakte afspraken tot volle tevredenheid en geheel volgens de geldende NEN normering.

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons nummer 0172 653 123.

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn:
Duidelijk, snel en adequaat... met 1 telefoontje paraat!

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN

 
Vetputten, vetafscheiders en vettonnen legen bij horecabedrijven in de regio Alphen aan den Rijn.
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan  uw riool of afvoer online.


1 vast laag tarief voor het ontstoppen van uw riool, afvoer, gootsteen of wc! Kijk snel verder voor meer informatie.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie