Riool of afvoer laten repareren door Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn? BEL UW RIOOLSPECIALIST IN ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 653 123
HOME - REPAREREN

RIOOL OF AFVOER REPAREREN


Riool of afvoer kapot?

Dagelijks repareren wij ondergrondse rioolleidingen die gebroken of gescheurd zijn. Door camera-inspectie en of rookdetectie kunnen wij het probleem makkelijk en snel opsporen, zodat Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn u direct een heldere maatwerk offerte kan geven zonder verrassingen achteraf!

Oorzaken van een kapot riool

Gresbuizen en andere steenachtige materialen
Oudere rioleringsbuizen die gemaakt zijn van gresbuis en andere steenachtige materialen zijn zeer breukgevoelig. Dat wil echter niet zeggen dat oude rioolbuizen per definitie slecht zijn. Wij komen gresbuizen tegen die na jaren nog in prima staat verkeren.

Pvc buizen
Nieuwe pvc buizen kunnen door inzinking van de grond waar de riolering in ligt verzakken, omdat de rioolbuis deze verzakking niet kan volgen en breekt.
De breukvlakken van het kapotte of ingescheurde riool verzamelen wc papier en dergelijke die hieraan blijft hangen, hierdoor ontstaat na verloop van tijd een verstopping. Ook het zand rond de kapotte rioolbuis kan wegspoelen waardoor de bestrating kan verzakken.

Wortelgroei
Een ander veel voorkomend probleem is wortelgroei die in uw riool naar binnen groeien en zo een verstopping veroorzaken. Als tijdelijke oplossing kunnen wij door middel van hoge druk apparatuur de wortels proberen te verwijderen. Mocht dit niet afdoende zijn dan kunnen wij ook gebruik maken van een aantal speciale wortelfrees koppen waarmee wij zowel beginnend als gevorderd wortelgroei kunnen weghalen.
Dit is slechts een tijdelijke oplossing, omdat de wortels weer opnieuw gaan groeien en verstoppingen zullen veroorzaken. Raadzaam is het om het riool te vervangen, omdat de wortels aan de buitenkant het riool omhoog of omlaag kunnen drukken waardoor er verzakkingen ontstaan.

Gecertificeerd en goed geschoold personeel

Elk rioolprobleem en de daaraan gekoppelde rioolreparatie is uniek. Vandaar dat alle rioolmedewerkers van Minnee Rioolontstopping constant worden geschoold om de nieuwste riool reparatie technieken en ontwikkelingen vakkundig en efficiënt te kunnen uitvoeren.
Hierdoor betaald u nooit teveel!

Vragen of direct een afspraak maken?

Wilt u uw riool of afvoer direct laten repareren door Minnee Rioolontstopping? Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 0172 653 123.

Minnee Rioolontstopping uit Alphen aan den Rijn:
Duidelijk, snel en adequaat... met 1 telefoontje paraat!

INSPECTEREN & REPAREREN

 
Riool en afvoer reparatie in Alphen aan den Rijn.
 

Home
Bel mij terug
Contact
Vacature(s)
Demonstratie
Milieu

Ontstoppen & Reinigen
Riool ontstoppen
Afvoer ontstoppen
WC ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Dakgoot reinigen
Materiaal
Reinigen

Inspecteren & Repareren
Rookdetectie
Camera inspectie
Stankdetectie
Ontluchting riool
Riool breuk
Riool verzakking
Repareren

Vloeibare stoffen opzuigen
Kruipruimtes
Pompputten
Parkeergarages
Vetputten
Olieafscheiders
Horecabedrijven

 
 
 
Meld hier uw storing aan  uw riool of afvoer online.


1 vast laag tarief voor het ontstoppen van uw riool, afvoer, gootsteen of wc! Kijk snel verder voor meer informatie.

Copyright © Minnee Rioolontstopping - Alle rechten voorbehouden - cookiebeleid - algemene voorwaarden - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie